Witam wszystkich zainteresowanych - dziasiaj przemodzil sie klimatronic u jednego z naszych kolegow, na kolorek bialy i czerwone przyciski - wyglada to calkiem fajowo - nie powiem. k
Sorry ale nie mam mozliwosci cykniecia fotki "dalekiego zasiegu", bylo pozno i nie chcialo mi sie dygac na gore po aparat ops: ale jak na nastepny spot sie stawi wlasciciel to go dopadne z aparatem albo przy okazji konczenia moda...
Czy przy wymianie tych diód od wskazówek na czerwone tzreba na coś konkretnie uważac?? czy sa tam jakieś rzeczy na ktore trzeba zwrocic uwage zeby zegarów nie popsuc?? (chyba ze po prostu wyciagamy stare, lutujemy nowe i po sprawie)
Kmab, chyba nie - o ile to auto wzbogacilo sie o klimatronic niedawno. Auto ktore bylo klimatronicowo pierwsze jeszcze nie jest skonczone a bedzie bialo czerwone z czerwona deska.
Dzieki uprzejmości i pomocy Xekona chcialem pokazac swoje nowe podswietlenie
czemu nie masz zrobionych też górnych mniejszych wskazówek???
Witam wszystkich zainteresowanych - dziasiaj przemodzil sie klimatronic u jednego z naszych kolegow, na kolorek bialy i czerwone przyciski - wyglada to calkiem fajowo - nie powiem.
No ja jestem zainteresowany a kto jest szczęśliwym posiadaczem ?? może info na priva i będzie fota... :roll:
Dzieki uprzejmosci Xekona i ja stalem sie szczesliwym posiadaczem, nowej slicznie podswietlonej szafy w wersji red on white. k
Zapadla tez decyzja, ze reszta podswietlenia tez zostanie wymieniona na biale.
Jeszcze raz wielkie dzieki Tomku za poswiecony czas. k
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Purchawa gratuluje dobra decyzja,fajnie wyglada tez bym chciał zmienic ale gwarancja jeszcze...... :-(
moze jak minie mi okres gwarancji to uda mi sie namówic xekona zeby mi cos podłubał?? :-)
Definitywnie red on white sprawia, ze szczeka mi opada...
A jak sobie wyobraze cala zielen podmieniona na biel...
No normalnie jest o co walczyc - bajka
Folia jest git - lepsza niz ta moja. Ladniej sie podswietla - nie tlumi tak swiatla no i ma ladny kolorek jak nie jest podswietlona Dzieki.
PS. Ze wzgledu na klopoty lokalowo/warsztatowe musze niestety przeprosic umowione osoby i przesunac terminy na troche pozniejsze (1 - 2 tyg). Wszystko jest jeszcze do dogrania. Za niedogodnosci przepraszam. Do kazdego odezwe sie indywidualnie.
Witam,
Nowa lokalizacja jest wstepnie znaleziona. Bedzie niedaleko starej. Chyba bedzie mozliwość wstawienia auta do srodka.
Pozdrawiam
PS. Niestety zasoby bialych diod sie wyczerpaly a dostawa ktora miala przyjechac na poczatku przyszlego tygodnia bedzie na koniec przyszlego. Chlopaki bedziecie musieli chwile poczekac z wizytacja. ops:
Jak nie sraczka to przemarsz wojska - jak mam gdzie to nie mam czym
Nowa miejscowka jest przetestowana. Jest troche chlodno ale mozna cos na to poradzic, za to mozna normalnie wstawic bryke do garazu i jest git. Teraz tylko czekam na uzupelnienie magazynu.
czyli koledzy pojawiamy sie z wyposarzeniem dodatkowym:
1. piecyk gazowy by kolegi nie przeziembic
2. lub inny rozgrzewacz
xekon, folia powinna byc na wtorek wiec mozesz myslec o kolejnym przeobrazeniu swojego szkodnika :diabelski_usmiech
a ja grzecznie czekam kiedy zostane wezwany
SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
heheh howard7, z tym piecykiem to dales do pieca. Spokojnie cos wymysle a z tym drugim to niestety - ja jade do "warsztatu" samochodem wiec niestety musi poczekac. Ciesze sie za to z jednego - miejsce jest i uwazam ze jest calkiem spoko.
Komentarz